top of page
Familie fotografie

"The daily lifestyle"

Image by Kiwihug

FAMILY SHOOT

Your love story

Denk je nu ook, ik heb niet eens gezinsfoto’s? Hou je niet van poseren, maar wil je toch mooie herinneringen? Koester mooie momenten nu het nog kan! 

Super leuk om later terug te kijken en denken "wow, wat zijn wij veranderd". Of wat fijn dat daar oma nog op de foto stond. Momenten die nu heel normaal zijn, maar over een tijd nog waardevoller zijn.

Familie fotografie
Familie fotografie

FAMILY

Shoot

 395,-

Wat is inclusief?

- 4 personen, voor elke persoon extra (of huisdier) geldt € 20,- p.p.

- 20 ZELF uitgekozen foto’s digitaal in hoge kwaliteit zonder watermerk. 

- 1 uur

- Op zelf gekozen locatie

- Mogelijkheid tot extra foto's bijbestellen

Familie fotografie

-Ga je mee op avontuur?

De tarieven zijn exclusief eventuele parkeerkosten, inclusief BTW en binnen Leende en Soerendonk worden er geen reiskosten berekend. Daarbuiten breng ik € 0,60 per km in rekening. Voor meer algemene informatie, zie de pagina "shoots".

Familie fotografie

BIG FAMILIES

+ € 20,- p.p. extra

Hoe meer mensen hoe meer vreugd! 

Hoeveel personen je meeneemt, ze zijn allemaal welkom. Wij hebben 1 uur de tijd, waarin we ook diverse opstellingen kunnen maken. Niet alleen met de familie, maar ook voor een koppel apart op de foto te zetten, of juist een foto met je oma alleen ect. We maken zoveel mogelijk wissels binnen de tijd.

Image by Kiwihug
Familie fotografie
Familie fotografie

DURING THE 
SHOOT

Het belangrijkste is het vastleggen hoe jullie zijn! Vooral met kinderen doe ik dit spelenderwijs, waardoor het voor iedereen een gezellige shoot wordt!

 

Ik doe gewoon lekker mee met verstoppertje spelen, tikkertje, dennenappels zoeken en laten we vooral “papa gaan kietelen”. We proberen van alles om tot het beste resultaat te komen.

Ik ben er klaar voor!

Bruiloft fotograaf - huwelijksfotograaf - Fotograaf - Familieshoot - buitenlandse bruiloft fotograaf

bottom of page